Ondernemer van het jaar!

Rocco is back!

Rocco is back!

Wie kent hem nog? De legendarische Rocco bril van Rodenstock waarvan wereldwijd meer dan vier miljoen exemplaren zijn verkocht. Vervolgens is dit retro montuur meer dan 20 jaar uit het straatbeeld verdwenen. Het enige teken van leven dat was overgebleven: de mysterieuze gele cirkel.

Waar is Rocco gebleven?
Hij werd voor het eerst gezien in de jaren 60 en verdween toen opeens van de aardbodem in de 90’s. Rocco was altijd op pad: aan het feesten, aan het touren op zijn Vespa of gewoon aan het chillen met zijn vrienden. Maar toen opeens verdween hij zonder een enkel spoor. Wat is er gebeurd? Is hij ontvoerd? Is hij weggepikt door een modespion? Hij moet afgesloten geweest zijn van de rest van de wereld, volledig zonder internet – anders zouden we wel iets van hem gehoord hebben.

Rocco is back!
En toen? Vele Instagrammers, Facebookers en bloggers zijn op zoek gegaan naar Rocco en hebben zijn verschijningen in de vorm van de gele cirkel bijgehouden op verschillende social media kanalen. En met succes! Rocco is terug en dit keer met vrienden. Deze trendy collectie vol met kleurexplosies en opvallende modellen is fun en fris met een knipoog naar de sixties. Kom gauw langs in de winkel en vind jouw perfecte Rocco. 

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio