Ondernemer van het jaar!

Varilux comfort new edition

Varilux comfort new edition

Varilux Comfort is een lijn van multifocale brillenglazen die bij de introductie hebben geleid tot een nieuwe standaard op de markt. De brillenglazen hebben door hun goede prestaties en gemakkelijke gewenning de optische wereld in vervoering gebracht. Het concept van het multifocale brillenglas Varilux Comfort is het resultaat van optisch onderzoek en het gebruik van, wat als het eerste onderzoek in zijn soort wordt beschouwd, de werking van het visuele systeem.

Door een gemakkelijk gewenningsproces biedt de lijn Varilux Comfort optimaal zicht, van welke afstand dan ook.

De observaties van het kijkgedrag van de dragers liggen aan de ontwikkeling van dit multifocale brillenglas ten grondslag. Deze houdt perfect rekening met de visuele ergonomie, waardoor de natuurlijke houding van de drager wordt behouden en er sprake is van ultiem kijkcomfort! De gewenning aan de brillenglazen wordt hierdoor bespoedigd.

Maar de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe gadgets verschenen (mobiele telefoons, mp3-spelers, computers,...) die een aanzienlijke invloed hebben op ons kijkgedrag. Varilux Comfort New Edition is de nieuwste versie van de onvolprezen Varilux Comfort, en werd aangepast aan onze moderne omgeving. Varilux Comfort New Edition biedt de drager een natuurlijk zicht ongeacht de afstand en het werk, met inbegrip van digitale apparaten.

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio