Ondernemer van het jaar!

Een Computerbril / Multimediabril

Misschien denkt u: ik heb al een bril voor 'gewoon' en één om te sporten, moet ik er nu ook nog één voor achter de computer? U bent natuurlijk niets verplicht, maar toch is een werkbril de moeite van het overwegen waard. Zeker als u echt achter een bureau en bijbehorende computer zit, kan een bril die is afgestemd op uw werksituatie echt iets toevoegen! We vertellen u graag waarom dit beter is dan een enkelvoudige of 'gewone' multifocale bril.

Voor een multimediabril zoekt u een mooi montuur uit, het gaat hierbij om de glazen. De nieuwste glazen van Essilor de Eyezen glazen, zijn uitermate geschikt voor alle digitale media, denk aan een beeldscherm, televisie, tablet, smartphone. Tegenwoordig wordt alle informatie digitaal doorgegeven. Daar worden ogen heel moe van. Deze speciale multimediaglazen geven meer contrast en rust aan de ogen. Zo houdt u computerwerk langer vol zonder dat u gaat knijpen. Het is zelfs zo dat mensen die geen bril nodig hebben, met een computerbril veel ontspannener kunnen werken.

Wilt u hier meer over weten, kom dan naar de winkel. Wij leggen u het graag uit.


Eyezen glazen

Passie voor online

Hoe uw online passie er ook uit ziet, een ding staat vast: u wilt er volop van genieten. Verslingerd aan die nieuwe serie? Dan wilt u doorgaan met kijken tot deze helemaal is afgelopen. Dat snappen wij als geen ander. Met Eyezen brillenglazen geniet u volop van uw digitale levensstijl. Hoe lang u ook online bent. Eyes Will Not Tire.

Essilor Eyezen multimedia-brillenglazen

Smartphones, tablets, computers en tv’s, we gebruiken ze allemaal en het liefst tegelijkertijd. Om te socializen, studeren, werken, gamen en te ontspannen. Kortom, om te leven. Dit intensieve gebruik van digitale schermen vraagt de nodige inspanning van uw ogen. Langdurig beeldschermgebruik kan verschillende klachten veroorzaken, zoals droge- of vermoeide ogen, hoofdpijn en/of nek- en schouderpijn. Wij begrijpen dat u lekker wilt blijven genieten van uw online passies. En daarvoor kiest u voor Eyezen brillenglazen: speciaal ontwikkeld voor iedereen met een digitale levensstijl.

Waarom Eyezen?

Of u nu zoekt naar een computerbril, een multimediabril, een dagelijkse bril of voor eens en altijd af wilt rekenen met digitale oogklachten… Eyezen combineert de beste technologieën voor een ontspannen zicht gedurende uw dag.

  • De Eyezen Focus-technologie biedt uw ogen extra ondersteuning tijdens het gebruik van een smartphone, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.
  • Alle heldere Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht. Goed voor uw ogen dus en een prachtig helder brillenglas!
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio