Ondernemer van het jaar!

Coatings; voor brillenglazen?

De meeste mensen steken meer tijd in het uitzoeken van een leuk montuur dan in het kiezen van het juiste brillenglas. En dat terwijl het brillenglas natuurlijk een belangrijk onderdeel van een bril is. Daarbij blijkt uit onderzoek dat veel brildragers nog altijd niet kiezen voor een ontspiegelingscoating. Toch zien brildragers met ontspiegelde glazen beter.  Een optimale coating zorgt niet alleen voor ultra-transparant zicht, maar biedt ook optimale bescherming tegen vuil, krassen, stof en water. Daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudiger ter reinigen.

Reken af met de vijf vijanden van helder zicht:
- Reflecties, die zorgen voor verblinding, vooral ‘s nachts en wanneer u op de computer werkt.
- Vuil, wat uw zicht troebel maakt.
- Krassen, die het zichtcomfort verminderen.
- Stof, dat een helder zicht in de weg staat.
- Waterdruppels, die het zichtveld vervormen.


De multicoatings voor maximale bescherming!
Neva Max en Neva Max Secret zijn de innovatieve multicoatings van BBGR, die zorgen voor maximale bescherming van brillenglazen. Neva Max en Neva Max Secret zijn 2,5 keer krasbestendiger dan de standaard coatings.


Neva Max UV, de nieuwste BBGR multicoating 
met  optimale UV-bescherming
Met de introductie van Neva Max UV heeft BBGR een innovatieve multicoating ontwikkeld, die de schade van reflecterende en directe UV-straling aan ogen voorkomt. Tevens wordt er een extra UV-bescherming gegeven aan de gevoelige huid rondom het oog. Neva Max UV is nu leverbaar op bijna alle multifocale brillenglazen en Unor, Asphor en Aspheo enkelvoudige receptglazen. 

Crizal Transitions meekleurende glazen

Crizal Transitions meekleurende glazen

Direct zonlicht kan hinderlijk zijn en kan het toeknijpen van de ogen en wazig zicht veroorzaken. Transitions brillenglazen helpen schittering te verminderen en contrast te verhogen, omdat zij zich buiten automatisch aan de lichtomstandigheden aanpassen. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw gezichtsvermogen verbeterd.

Vermoeide ogen
Als de lichtsterkte vaak verandert, kan het zijn dat u aan het eind van de dag vermoeide en pijnlijke ogen heeft. Crizal Transitions brillenglazen helpen vermoeidheid van de ogen te verminderen, doordat zij veranderingen in lichtomstandigheden voortdurend compenseren. Hierdoor voelen uw ogen de hele dag prettiger aan.

UV-stralen
Schadelijke UV-stralen zijn er het hele jaar door. Uw ogen moeten net als uw huid ook beschermd worden. Crizal Transitions brillenglazen blokkeren 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen en helpen u dus om uw ogen gezond te houden.

Waarom dus Crizal Transitions brillenglazen
- om buiten de kwaliteit van het zicht te verbeteren door contrasten te verhogen
- om vermoeidheid van de ogen te verminderen
- om gezond zicht in stand te houden voor de toekomst.

Link naar artikel: Crizal Transitions meekleurende glazen

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio