Ondernemer van het jaar!

Varilux: 50 jaar innovatie

Varilux: 50 jaar innovatie

Vijftig jaar van optisch onderzoek hebben het mogelijk gemaakt dat Essilor unieke innovaties voor presbyopen kan verwezenlijken. U leest hier over de meest recente innovaties: 

Varilux S-series
Als Een nieuwe dimensie in multifocale brillenglazen : Varilux S-seriesDeze nieuwe brillenglazen rekenen voorgoed af met de beperkingenvan "gewone" brillenglazen. De Varilux S-series integreert 3 revolutionaire technologiën: Nanoptix, Synchroneyes en 4D Technology.

Eyecode
Als u enkel genoegen neemt met de grootste nauwkeurigheid, het beste contrast, de meest scherpe details én dit alles op basis van uw ogen, kies dan voor eyecode. Deze unieke code ligt in elk van onze ogen verscholen en werd voor de eerste keer ooit door Essilor "gekraakt". Dit gebeurt door een persoonlijke 3D diagnose bij uw opticien door middel van het Visioffice meetapparaat en zorgt voor een ongeëvenaard kijkcomfort. Ervaar 5 keer meer precisie, ervaar eyecode!

Varilux Physio 2.0
Essilor lanceert in maart 2010 de Varilux Physio 2.0   Dat is de opvolger van de zeer succesvolle Varilux Physio die in 2006 was geïntroduceerd. Daarbij werd voor de 1e keer golffronttechnologie toegepast in een brillenglas. Varilux Physio 2.0, met W.A.V.E. 2.0-technologie, houdt rekening met de steeds veranderende pupildiameter onder invloed van lichtomstandigheden, leeftijd, kijkafstand en sterkte van de brildrager. Daarmee garandeert Varilux Physio 2.0 High Resolution Vision in alle omstandigheden. Beschikbaar in de versies Regular (voor standaard monturen) en Short (voor kleine monturen). Wenst u dit topglas op maat van uw montuur? Geen probleem, met Varilux Physio 2.0 Fit worden al uw montuurparameters meegenomen in de berekening van het ontwerp van uw brillenglazen, zodat ze op alle vlakken een unicum zijn voor uw ogen!

Varilux Comfort New Edition
In juni 2010 werd de Varilux Comfort New Edition geïntroduceerd. Met meer dan 100 miljoen (!) paar verkochte brillenglazen is Varilux Comfort is sinds 1993 de referentie in de optiek. Tijdens deze 17 jaar hebben we heel veel innovaties en evoluties mogen verwelkomen, zoals de iPod en iPad, navigatiesystemen, HD-tv, Smartphones enz... Het spreekt voor zich dat wij dit merken aan ons zicht. Al deze nieuwe toestellen vragen immers een aanpassing van ons kijkgedrag. Om aan die aanpassing tegemoet te komen, werd Varilux Comfort in juni 2010 vervangen door Varilux Comfort New Edition. Zo kunnen uw ogen uw tempo weer bijbenen!
 
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio