Ondernemer van het jaar!

Soorten hoortoestellen

Waar we vroeger vooral een groot apparaat achter het oor van een slechthorende zagen, zijn de hoortoestellen tegenwoordig nauwelijks zichtbaar. Bovendien zitten niet alle hoortoestellen meer achter het oor. Naast dit type kunt u tegenwoordig ook kiezen voor ‘in het oor’ of ‘volledig in de gehoorgang’. Bijna niemand ziet dat u slechthorend bent!

Achter-het-oor hoortoestel (AHO)
Deze hoortoestellen worden nagenoeg onzichtbaar achter het oor gedragen, waarbij een geluidsslangetje het toestel verbindt met een onzichtbaar te dragen oorstukje. Onze audicien helpt u met de keuze voor een volledig automatische hoortoestel (geen bediening mogelijk) of een flexibel hoortoestel (bedieningsmogelijkheden). De flexibele hoortoestellen hebben een volumeregelaar en/of een programmaschakelaar. HIermee kiest u een specifiek programma, afhankelijk van de luisteromgeving waarin u zich bevindt. 

In-het-oor hoortoestel (IHO)
In het oor gedragen hoortoestellen zijn op maat gemaakt. Ze passen precies in de contouren van uw oorkanaal. [In het oor gedragen hoortoestellen zijn op maat gemaakt. Ze passen precies in de contouren van uw oorkanaal. De hoortoestellen zijn makkelijk te plaatsen en raken niet in conflict met een bril of een hoed.
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio