Ondernemer van het jaar!

Accessoires bij uw hoortoestellen

Voor het bedienen van de hoortoestellen kan bij bepaalde typen toestellen ook gebruik gemaakt worden van een afstandsbediening. Hiermee is bijvoorbeeld het volume van de toestellen te regelen, evenals de programma’s.

Tv/radio kastje

Dit kastje zendt het geluid van de tv of de radio draadloosnaar uw hoortoestellen. Soms met de tussenkomst van een zendertje om de nek. De hoortoestellen geven het geluid versterkt aan u weer.

Mobiel telefoneren

Uw mobiele telefoon kan door middel van bluetooth gekoppeld worden aan een zendertje om de nek. Deze zendt het signaal draadloos naar uw hoortoestellen, welke het geluid versterken en in beide oren kan weergeven.

Koppeling Bluetooth apparaten

Er is op dit moment een bepaald type hoortoestel welke direct gekoppeld kan worden met de Iphone of een Ipad. Bij de Iphone wordt het geluid van de telefoon direct naar de hoortoestellen gezonden. De Iphone of Ipad kunnen tevens dienen als afstandsbediening voor uw hoortoestellen.

Externe microfoon

Om het geluid van een spreker dichterbij te halen kan gebruikt gemaakt worden van een externe microfoon. Deze vangt het geluid van de spreker, welke de microfoon draagt, op en zendt dit draadloos naar de hoortoestellen. Hierdoor is er weinig verlies van geluid omdat de afstand tussen de microfoon en spreker kort is. Oplader Een aantal typen hoortoestellen maken gebruik van accu’s welke met een oplader worden geladen. Overdag heeft u er geen omkijken naar en ’s nachts zet u ze in de oplader.

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio