Ondernemer van het jaar!

Veel gestelde vragen

Komt u ook aan huis voor een gehoormeting of nieuwe hoortoestellen?
Wij kunnen een gehoormeting aan huis verrichten. Ons streven is om dit alleen te doen indien bezoeken van de winkel niet mogelijk is. Dit omdat een meting aan huis minder uitgebreid is. Hetzelfde geldt voor de aanpassing van hoortoestellen.

Ook met hoortoestellen in heb ik moeite met het verstaan van de tv. Zijn hier nog andere oplossingen voor?
Er zijn extra hulpmiddelen voor de televisie; U kunt hierbij denken aan een draadloze kinbeugel of een ringleiding. Meer informatie hierover kunt u vinden bij “audio ondersteuning”. Ook zijn er tv kastjes die het geluid draadloos naar uw hoortoestellen zenden. Meer informatie hierover kunt u vinden bij ” accessoires bij uw hoortoestellen”

Ik heb moeite met het verstaan van de telefoon, hoe kan ik dit verbeteren?
Hier zijn meerdere oplossingen voor; Vaak kunnen we het hoortoestel zo afstellen dat u hiermee al een verbetering ervaart. Daarnaast is het mogelijk een versterker te plaatsen op uw huidige telefoon welke het geluid harder weergeeft. Ook zijn er verschillende slechthorenden telefoons. Deze werken vaak met een extra versterking of met een ingebouwde ringleiding. In het laatste geval wordt het geluid draadloos naar uw hoortoestel gezonden. Mobiele telefoons kunnen ook met ringleiding geleverd worden. Of ze kunnen via bluetooth gekoppeld worden aan een zendertje welke het geluid draadloos zendt naar uw hoortoestellen.

Bent u ook aangesloten bij mijn zorgverzekeraar?
Wij hebben, met uitzondering van Achmea zorgverzekeringen, met iedere zorgverzekeraar een contract. Met Achmea zorgverzekeringen hebben wij wel een overeenkomst om te declareren, en u kunt dus ook als u hier verzekerd met bent gewoon bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u niet te veel betaalt! Alle service en garantievoorwaarden zijn bij ons gewoon van toepassing.

Mijn gehoor is achteruit gegaan en mijn hoortoestellen voldoen niet meer, krijg ik nu een vergoeding van mijn zorgverzekeraar voor nieuwe hoortoestellen?
Indien het gehoor binnen de vervangingstermijn van 5 jaar zoveel achteruit gaat dat de hoortoestellen niet meer voldoen, dan kunnen wij voor u een tussentijdse vergoeding aanvragen. Het is van een aantal factoren afhankelijk of u hiervoor in aanmerking komt. Vraag het ons!

Worden zwemdopjes/gehoorbeschermers vergoed?
Nee, hiervoor wordt geen vergoeding gegeven. Gehoorbeschermers voor op de werkvloer kunnen soms via de werkgever worden aangeschaft.

Ik wil graag face-timen met mijn familie in het buitenland, maar ik versta het niet goed.
Er zijn hoortoestellen welke direct verbinding kunnen maken met uw Iphone of Ipad!

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio