Ondernemer van het jaar!

Voor meer informatie over ooronderzoek, klik op de button.

logo oog en oorzorg 300

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken om uw oren uitgebreid te laten onderzoeken via tel. 0341-252664, of via onze online agenda of stuur een e-mail naar info@optiekvanveen.nl.

Otoscopie

Otoscopie

Beoordelen van uw gehoorgang en trommelvlies doen wij door middel van otoscopie. Met een lampje kijken wij in het oor en beoordelen zo de gehoorgang en het trommelvlies. Bij van Veen oog+oorzorg verrichten we onze onderzoeken met de modernste apparatuur. Zo bekijken we uw gehoorgang en trommelvlies met een video-otoscoop. U kunt via een scherm meekijken en wij lichten natuurlijk meteen toe wat we daar zien. Wij hebben goed contact met K.N.O. artsen en huisartsen in de regio en indien nodig delen wij deze digitale beelden met de K.N.O artsen/huisartsen voor verdere beoordeling.

Link naar artikel: Otoscopie

Audiometrie

Het daadwerkelijk meten van het gehoor noemen wij audiometrie. Hierbij meten wij de gevoeligheid van het gehoororgaan. Dit doen wij door middel van het aanbieden van signaaltjes op verschillende sterktes en frequenties. Dit doen wij zowel via de hoofdtelefoon als via de beengeleider. Tevens doen wij een spraakmeting om te kijken hoeveel u kunt verstaan. De gehoormetingen worden in een geluidsarme cabine verricht. Op deze manier kunnen wij de metingen heel precies verrichten. Dit is belangrijk aangezien een doorverwijzing naar de K.N.O. arts eventueel niet meer nodig is. Ook is het voor het juist afstellen van de hoortoestellen belangrijk.

Link naar artikel: Audiometrie

Samenwerking K.N.O. arts/Audiologisch centrum

Wij hebben een goede samenwerking met de K.N.O. artsen in de regio en met de audiologische centra. Indien u bij ons komt via de K.N.O arts of audiologisch centrum, dan rapporteren wij achteraf altijd hoe alles verlopen is.

Link naar artikel: Samenwerking K.N.O. arts/Audiologisch centrum

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio