Ondernemer van het jaar!

Telefonie

Er zijn veel mogelijkheden om ook als slechthorenden goed te kunnen telefoneren. Naast de mogelijkheden welke het hoortoestel biedt voor telefoneren zijn er ook speciale slechthorenden telefoons. Dit kan in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we vaste telefoons, DECT telefoons en mobiele telefoons.

Inductie

Bij al deze typen is een ingebouwde ringlng mogelijk. Dit wil zeggen dat u telefoneert op de ringleidingstand van het hoortoestel. Het signaal van de telefoon wordt direct draadloos naar uw hoortoestel(len) gezonden.

Extra versterking

Daarnaast hebben deze slechthorenden telefoons extra versterking. Hierbij kan het signaal een stuk harder gemaakt worden. Voor mensen zonder ringleiding in het hoortoestel of zonder hoortoestellen is dit een goede oplossing.

Bluetooth koppeling van uw eigen mobiel naar hoortoestellen

Het signaal van mobiele telefoons kunnen bij sommige hoortoestellen direct via bluetooth naar de hoortoestellen gezonden worden. Bij andere hoortoestellen is er een extra accessoire nodig welke via bluetooth met uw mobiele telefoon gekopppeld wordt, de zogenaamde streamer. Deze streamer zendt het signaal vervolgens naar uw hoortoestellen.U kunt het gesprek in twee oren ontvangen.

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio