Ondernemer van het jaar!

Alles over maandlenzen

De meeste contactlensdragers dragen maandlenzen. Deze zachte lenzen kun je een maand dragen en daarna pak je weer twee frisse lenzen. Maandlenzen zijn er in verschillende typen. Zo zijn er multifocale maandlenzen, cilindrische maandlenzen en asferische maandlenzen. Net als aan daglenzen ben je ook aan maandlenzen snel gewend. Dit komt doordat een zachte lens geen vaste vorm heeft. De lens ligt op het hoornvlies en valt precies over de vorm van uw oog. Een ander voordeel ten opzichte van harde lenzen is dat ze minder gevoelig zijn voor stof en wind. Ook sporten is met maandlenzen geen enkel probleem meer.

Contactlens Totaal Plan

Contactlens Totaal Plan

Naast de aanschaf van contactlenzen in verschillende systemen en losse aankopen, kent  Optiek van Veen ook het Contactlenzen Totaal Plan. Dit plan kent een vast maandbedrag waar alles in zit verwerkt contactlenzen / vloeistoffen / oogzorg / contactlens controles / voor harde contactlenzen het Lens Service Certificaat. Een plan wat u een duidelijk overzicht geeft van wat u per maand betaald aan uw contactlenzen.

Ook hier geld door de vele verschillende soorten contactlenzen hebben we verschillende maandbedragen Het contactlenzen totaal plan is voor de duur van een half jaar en wordt daarna automatisch verlengd 

Zachte contactlenzen € 16,50 t/m € 27,50 per maand per paar
Zachte lenzen torisch € 28,50 t/m € 33,00 per maand per paar
Zachte lenzen multifocaal € 36,50 t/m € 39,50 per maand per paar

Voor vormstabiele contactlenzen / harde contactlenzen geldt het Contactlenzen Totaal Plan

Voor de duur van twee jaar en wordt daarna automatisch verlengd

Laag zuurstofdoorlaatbaar € 11,50 per lens per maand per paar
Zuurstofdoorlaatbaar € 12,50 per lens per maand per paar
Hoog zuurstofdoorlaatbaar € 13,50 per lens per maand per paar

Voor de torische variant geld een toeslag van € 5,00 per maand per paar. Voor een multifocale geldt een toeslag van € 10,00 per maand per paar.

Link naar artikel: Contactlens Totaal Plan

Miru 1month Menicon

Miru 1month Menicon

Miru contactlenzen zijn ontworpen om de wereld in een heel nieuw licht te zien. Ze zijn ontwikkeld in Japan en hebben hun naam te danken aan het Japanse woord voor “zien”. En van het moment dat je ’s ochtends wakker wordt totdat je ’s avonds slapen gaat, kijk je met andere ogen naar het leven.

Dunne randen voor bevochtiging en draagcomfort
Het gelijkmatige, dunne randontwerp zorgt ervoor dat de lenzen prettig zitten als ze eenmaal ingezet zijn en helpt vocht vast te houden waardoor er een betere bevochtiging en meer draagcomfort ontstaat – de hele dag.

Helder, schoon en hygiënisch
Geavanceerd lensmateriaal dat de opbouw van eiwitten voorkomt zodat je dag in, dag uit helder kunt zien.

Link naar artikel: Miru 1month Menicon

Zien in HD met PureVision2 HD contactlenzen

Zien in HD met PureVision2 HD contactlenzen

Sluit geen compromissen als het gaat om uw zicht. Contactlenzen met High Definition Optics leveren het heldere, scherpe zicht dat u zou moeten nastreven – ze zijn ontworpen om halo’s en schitteringen te verminderen – vooral in slechte lichtomstandigheden. Deze lenzen hebben een naam: Pure Vision 2 HD contactlenzen. Deze lens biedt optische voordelen; uitzonderlijk draagcomfort en zijn zuurstofdoorlatend. Door een dunne, afgeronde rand zorgen PureVision2 HD contactlenzen voor een gladde, soepele interactie tussen lens en ooglid voor zacht en comfortabel lenzen dragen. PureVisionHD contactlenzen zijn één van de dunste lenzen op de markt en toch gemakkelijk te hanteren.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • High Definition Optics zijn ontworpen om halo’s en schitteringen te verminderen en het heldere, scherpe zicht te leveren dat u zou willen.

  • ComfortMoist Technology biedt uitzonderlijk comfort bij het inzetten en bevordert het draagcomfort gedurende de dag.

  • Zeer zuurstofdoorlatend voor heldere, gezonde ogen.

  • Dun lensontwerp en toch gemakkelijk te hanteren.

Link naar artikel: Zien in HD met PureVision2 HD contactlenzen

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio