Ondernemer van het jaar!

Daglens of nachtlens?

De keuze in contactlenzen is overweldigend. Een deskundig advies is daarom belangrijker dan ooit. Optiek van Veen heeft gediplomeerde contactlensspecialisten in huis die u helpen bij het vinden van de perfecte lenzen. U kunt daarom altijd rekenen op een zorgvuldig oogonderzoek en een eerlijk advies. Dat is belangrijk, want het gaat tenslotte om uw ogen. Het bekendst zijn de harde en zachte lenzen. Maar er zijn ook nachtlenzen, die ervoor zorgen dat u overdag zonder lenzen haarscherp kunt zien en multifocale lenzen met een leesdeel erin. In het uitgebreide assortiment is vrijwel altijd een lens te vinden die bij u ogen past! Bovendien krijgt u eerst een proeftijd. Als u niet kunt wennen aan de lenzen, hebt u de mogelijkheid om ze weer terug te brengen.

Het voordeel van MyDay daglenzen

Het voordeel van MyDay daglenzen

Dankzij de Smart Silicone Technology bieden MyDay daglenzen een combinatie van comfort, gezondheid en hanteerbaarheid die je niet bij andere daglenzen vindt.

Ongelooflijk comfortabel

Deze lenzen bestaan voor meer dan de helft uit vocht en hebben geen oppervlaktebehandeling nodig. 9 van de 10 personen die MyDay™ testten, waren tevreden over het comfort.

Een gezonde zuurstofdoorlaatbaarheid

Deze lenzen bieden optimale zuurstofdoorlaatbaarheid waardoor je ogen er gezonder en witter uitzien. Na twee weken daily wear gebruik hadden de dragers van MyDay minder rode ogen dan de dragers van een andere populaire daglens.

Eenvoudig te hanteren

Zacht, maar niet zo zacht dat ze moeilijk in te zetten zijn. MyDay handling voorkeur 5:1 ten opzichte van het grootste daglenzenmerk.

De 4 voordelen op een rij

Hoog watergehalte: Voor overweldigend comfort zonder behoefte aan bevochtigingsdruppels.
Zuurstofdoorlatend: Voor ogen die er gezonder en witter uitzien.
UV-bescherming: Absorbeert 85% van de UVA-straling en 96% van de UVB-straling
Eenvoudig: Zachter dan andere silicone hydrogel daglenzen.

Link naar artikel: Het voordeel van MyDay daglenzen

Contactlens Totaal Plan

Contactlens Totaal Plan

Naast de aanschaf van contactlenzen in verschillende systemen en losse aankopen, kent  Optiek van Veen ook het Contactlenzen Totaal Plan. Dit plan kent een vast maandbedrag waar alles in zit verwerkt contactlenzen / vloeistoffen / oogzorg / contactlens controles / voor harde contactlenzen het Lens Service Certificaat. Een plan wat u een duidelijk overzicht geeft van wat u per maand betaald aan uw contactlenzen.

Ook hier geld door de vele verschillende soorten contactlenzen hebben we verschillende maandbedragen Het contactlenzen totaal plan is voor de duur van een half jaar en wordt daarna automatisch verlengd 

Zachte contact lenzen € 16,50 t/m € 27,50 per maand per paar
Zachte contactlenzen torisch € 28,50 t/m € 33,00 per maand per paar
Zachte contactlenzen multifocaal € 36,50 t/m € 39,50 per maand per paar

Voor vormstabiele contactlenzen / harde contactlenzen geldt het Contactlenzen Totaal Plan

Voor de duur van twee jaar en wordt daarna automatisch verlengd

Laag zuurstofdoorlaatbaar € 11,50 per lens per maand per paar
Zuurstofdoorlaatbaar € 12,50 per lens per maand per paar
Hoog Zuurstofdoorlaatbaar € 13,50 per lens per maand per paar

Voor de torische variant geld een toeslag van € 5,00 per maand per paar. Voor een multifocale geldt een toeslag van € 10,00 per maand per paar.

Link naar artikel: Contactlens Totaal Plan

Miru 1day Menicon daglens

Miru 1day Menicon daglens

Dit is Miru, de revolutionaire nieuwe contactlens uit Japan. Je opent de unieke dunne verpakking en een lens komt aan de oppervlakte tevoorschijn. Miru heeft zijn naam te danken aan het Japanse woord voor "zien", en vanaf het moment dat je 's ochtend je ogen opendoet, totdat je ze 's avonds weer dichtdoet, stel je scherp op de schoonheid om je heen dag in, dag uit.

De 1 mm dunne verpakking van Miru is niet alleen dun. Hij is ook eenvoudig te openen en de lens ligt er met de buitenkant naar boven in. Dus geen geklungel meer met je lenzen en eventueel vuil en vet aan je vingers wordt niet op je oog overgebracht.

Link naar artikel: Miru 1day Menicon daglens

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio